Ga naar:
Broodje shoarma
Een mals vegan broodje shoarma met goed karma: je hoeft er niet lang meer op te broeden. Met de Vegan Kip-Shoarma van De Vegetarische Slager staat dit gerechtje binnen no-time op tafel. Niet te versmaden zo lécker!
- 20 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 doosje De Vegetarische Slager Kip-Shoarma à 160 g
- 1 kleine rode ui
- 1 kleine komkommer
- 2 el kokosyoghurt
- 1 teentje knoflook
- 2 el Hellmann's vegan mayonaise
- 1 el fijngeknipte muntblaadjes
- 2 el olijfolie
- 4 pita broodjes
- 50 g rucola
- zout
- peper
BEREIDEN
-
Pel en snijd de ui in dunne halve ringen. Was en snijd de komkommer in dunne plakjes. Pel de knoflook en pers hem boven de yoghurt uit. Voeg de mayonaise, de munt en peper en zout naar smaak toe en roer tot een sausje.
-
Verhit de olie in een koekenpan en bak de Vegan Kip-Shoarmareepjes al omscheppend knapperig en bruin.
-
Verwarm de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd ze open en vul ze met rucola, plakjes komkommer, rode ui en de gebakken Vegan Kip-Shoarma.
-
Serveer de shoarma broodjes met het sausje en een lekkere salade (zie tip).
Voedingsinformatie
Portiegrootte 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 732.56 kcal |
Eiwitten | 31.2 g |
Vezels | 10.83 g |
Vetten | 29.74 g |
Verzadigde vetten | 3.5 g |
Suikers | 5.57 g |
Natrium | 857.83 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.