Broodje shoarma

Broodje shoarma

Een mals vegan broodje shoarma met goed karma: je hoeft er niet lang meer op te broeden. Met de Vegan Kip-Shoarma van De Vegetarische Slager staat dit gerechtje binnen no-time op tafel. Niet te versmaden zo lécker! 

  • 20 minuten
  • 2 porties
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Kip-Shoarma à 160 g
  • 1 kleine rode ui
  • 1 kleine komkommer
  • 2 el kokosyoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 1 el fijngeknipte muntblaadjes
  • 2 el olijfolie
  • 4 pita broodjes
  • 50 g rucola
  • zout
  • peper

BEREIDEN

  1. Pel en snijd de ui in dunne halve ringen. Was en snijd de komkommer in dunne plakjes. Pel de knoflook en pers hem boven de yoghurt uit. Voeg de mayonaise, de munt en peper en zout naar smaak toe en roer tot een sausje.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de Vegan Kip-Shoarmareepjes al omscheppend knapperig en bruin.

  3. Verwarm de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd ze open en vul ze met rucola, plakjes komkommer, rode ui en de gebakken Vegan Kip-Shoarma.

  4. Serveer de shoarma broodjes met het sausje en een lekkere salade (zie tip).

Voedingsinformatie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 732.56 kcal
Eiwitten 31.2 g
Vezels 10.83 g
Vetten 29.74 g
Verzadigde vetten 3.5 g
Suikers 5.57 g
Natrium 857.83 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes