Broodje Hotdog Deluxe

Broodje Hotdog Deluxe

De ultieme invulling aan een broodje hotdog deluxe? Dat is de vegan Roockworst van De Vegetarische Slager, afgetopt met zuurkool, zoetzure augurk, ketchup en gebakken uitjes. Een voltreffer! Daar knapt elk hotdogbroodje van op. 

  • 20 minuten
  • 2 porties
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Roockworst à 150 g (2 stuks)
  • 150 g zuurkool
  • 2 augurkjes
  • 2 hotdog broodjes
  • 2 - 3 el ketchup
  • 2 - 3 el mosterd (spuitfles)
  • 1.5 el gebakken uitjes

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor tot 140 °C. Haal de roockworsten uit de plastic verpakking. Verwarm de 13-15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in kleine blokjes.

  3. Snijd de hotdog broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool erover. Leg de roockworst er op.

  4. Maak de hotdog af met de gebakken uitjes, augurk, ketchup en mosterd.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 2

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 386.64 kcal
Eiwitten 15.66 g
Vezels 8.79 g
Vetten 20.92 g
Verzadigde vetten 4.08 g
Suikers 7.78 g
Natrium 1659.03 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes