Ga naar:
Broodje Hotdog Deluxe
De ultieme invulling aan een broodje hotdog deluxe? Dat is de vegan Roockworst van De Vegetarische Slager, afgetopt met zuurkool, zoetzure augurk, ketchup en gebakken uitjes. Een voltreffer! Daar knapt elk hotdogbroodje van op.
- 20 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 doosje De Vegetarische Slager Roockworst à 150 g (2 stuks)
- 150 g zuurkool
- 2 augurkjes
- 2 hotdog broodjes
- 2 - 3 el ketchup
- 2 - 3 el mosterd (spuitfles)
- 1.5 el gebakken uitjes
BEREIDEN
-
Verwarm de oven voor tot 140 °C. Haal de roockworsten uit de plastic verpakking. Verwarm de 13-15 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in kleine blokjes.
-
Snijd de hotdog broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool erover. Leg de roockworst er op.
-
Maak de hotdog af met de gebakken uitjes, augurk, ketchup en mosterd.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 386.64 kcal |
Eiwitten | 15.66 g |
Vezels | 8.79 g |
Vetten | 20.92 g |
Verzadigde vetten | 4.08 g |
Suikers | 7.78 g |
Natrium | 1659.03 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.