Wims Broodje Auf Wieder Schnitzel

Broodje Auf Wieder Schnitzel

“Een geschenk uit de hemel”, aldus Vegetarische Slager-fan en dj Wim, ook wel bekend als Wham de la Crème. Deze malse schnitzel op een broodje met romige tzatziki is zijn lievelingsrecept en kan worden geserveerd met joppiesaus, voor extra schwung. Last night a DJ saved a life & ’t smaackt nog overheerlijck ook. 

  • 10 minuten
  • 4 porties

Voor de broodjes

  • 2 pakjes De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 1 kropje mini romaine sla
  • 50 gram kerstomaatjes in plakjes
  • 4 augurken in plakjes
  • 4 el joppiesaus
  • 4 takjes koriander

Vegan tzatziki

  • 100 gram komkommer geraspt en uitgelekt
  • 150 ml kokosyoghurt
  • 1 teen knoflook uitgeperst
  • 5 gram dille fijngehakt
  • zout en peper

Gemarineerde zoetzure ui

  • 1 rode ui geraspt
  • 1 citroen uitgeperst
  • 1 tl suiker
  • zout en peper

BEREIDEN

  1. Meng voor de tzatziki de geraspte komkommer met de kokosyoghurt, knoflook en dille en breng op smaak met zout en peper.

  2. Marineer de rode ui in citroensap met een theelepel suiker en breng op smaak met zout en peper. Bak de Auf Wieder Schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de broodjes en bak ze op de snijkant een minuutje mee in de koekenpan.

  3. Besmeer de broodjes met tzatziki, beleg met romaine sla, schnitzel, tomaat, augurk en joppiesaus. Maak het feest compleet met een takje koriander en serveer deze heerlijke broodjes aan je vrienden!

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 516.13 kcal
Eiwitten 18.873 g
Vezels 11.695 g
Vetten 22.113 g
Verzadigde vetten 3.349 g
Suikers 11.515 g
Natrium 1289.387 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes