Ga naar:
Broodje Auf Wieder Schnitzel
“Een geschenk uit de hemel”, aldus Vegetarische Slager-fan en dj Wim, ook wel bekend als Wham de la Crème. Deze malse schnitzel op een broodje met romige tzatziki is zijn lievelingsrecept en kan worden geserveerd met joppiesaus, voor extra schwung. Last night a DJ saved a life & ’t smaackt nog overheerlijck ook.
- 10 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
Voor de broodjes
- 2 pakjes De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel
- 4 hamburgerbroodjes
- 1 kropje mini romaine sla
- 50 gram kerstomaatjes in plakjes
- 4 augurken in plakjes
- 4 el joppiesaus
- 4 takjes koriander
Vegan tzatziki
- 100 gram komkommer geraspt en uitgelekt
- 150 ml kokosyoghurt
- 1 teen knoflook uitgeperst
- 5 gram dille fijngehakt
- zout en peper
Gemarineerde zoetzure ui
- 1 rode ui geraspt
- 1 citroen uitgeperst
- 1 tl suiker
- zout en peper
BEREIDEN
-
Meng voor de tzatziki de geraspte komkommer met de kokosyoghurt, knoflook en dille en breng op smaak met zout en peper.
-
Marineer de rode ui in citroensap met een theelepel suiker en breng op smaak met zout en peper. Bak de Auf Wieder Schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de broodjes en bak ze op de snijkant een minuutje mee in de koekenpan.
-
Besmeer de broodjes met tzatziki, beleg met romaine sla, schnitzel, tomaat, augurk en joppiesaus. Maak het feest compleet met een takje koriander en serveer deze heerlijke broodjes aan je vrienden!
Voedingsinformatie
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 516.13 kcal |
Eiwitten | 18.87 g |
Vezels | 11.69 g |
Vetten | 22.11 g |
Verzadigde vetten | 3.35 g |
Suikers | 11.51 g |
Natrium | 1289.39 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.