Ga naar:
Berliner Bratwurst sandwiches
Deze Berliner Bratwurst sandwiches met extra groentecrunch vallen ongetwijfeld in de smaack. De zelfgemaakte koolsalade geeft een heerlijcke zomerse twist.
- 30 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 2 doosjes De Vegetarische Slager Bratwurst à 160 g, ontdooid
- 1 el zonnebloemolie
- 80 g vegan Gruyère kaas, geraspt
- 4 el gebakken uitjes
- 2 el bieslook, in ringetjes
- 4 hotdog broodjes
Mosterdmayonaise
- 5 el Hellmann's (Vegan) mayonaise
- 3 el grove mosterd
- 2 tl agavesiroop
Gegrilde spitskoolsalade
- 0.5 spitskool, in kwarten
- 1 witte ui, in dikke plakken
- 2 el zonnebloemolie
- 2 el peterselie, fijngehakt
BEREIDEN
-
Bereid een BBQ met deksel voor op direct grillen en verhit deze tot 200 °C.
-
Meng voor de mosterdmayonaise de ingrediënten en breng op smaack met zout en peper. Bestrijk de spitskool en witte ui met olie en gril deze aan beide kanten tot de groenten zacht zijn en een mooie grillstreep hebben. Laat even afkoelen, hak de spitskool en ui in grove repen, meng met 2 eetlepels van de mosterdmayo en breng op smaack met zout en peper.
-
Bestrijk de Bratwursten rondom met olie en gril rondom op de BBQ. Snijd de broodjes van bovenaf in en vul met de salade. Plaats hierop de Bratwursten en leg de broodjes op een rookhoutplank of hittebestendige plaat.
-
Verdeel de (vegan) gruyèrekaas erover en plaats kort in de BBQ (met deksel) zodat de kaas smelt. Verdeel er de mosterdmayonaise, uitjes en bieslook over.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 584.84 kcal |
Eiwitten | 24.31 g |
Vezels | 4.3 g |
Vetten | 38.49 g |
Verzadigde vetten | 8.51 g |
Suikers | 10.15 g |
Natrium | 491.75 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.