Vegan

Specktakel

Het is voor veel vleesliefhebbers het laatste dat ze op zouden geven: de hogere kunst die spek heet. En daarom introduceren we: ons vegan Specktakel! Gemaakt door de Slager die geliefd is bij mens en dier, voor de beleggers, de spaarvarkens, de vleesliefhebbers en de smaaksensatiezoekers. Beleg je sandwiches, je pannenkoeken of serveer het op je burger. Wat je ook doet, Specktakel gegarandeerd!

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, Frituur, Oven

Veganistische plakjes op basis van soja en tarwe 

SOJA en TARWE basistructuur 56% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, aardappeleiwit, aardappelzetmeel), water, plantaardige oliën (zonnebloemolie, raapzaad), HAVERVEZELS, zout, verdikkingsmiddel (methylcellulose), geleermiddel (verwerkt eucheumawier, konjacgom), gistextract, dextrose, aardappelzetmeel, voedingszuur (melkzuur), natuurlijke aroma's, rookaroma, kleurstof (paprika-extract), zoete aardappelconcentraat, radijsconcentraat. Bevat Soja, Tarwe, Havervezels, Radijs 

 
Per 100g
Energie 151 kcal
Vetten 9.3g
waarvan verzadigde 1.3g
waarvan suikers 0.8g
Vezels 4.7g
Eiwitten 11g
Zout 2.5g

KOEKENPAN

Bak de plakken Specktakel in een beetje olie krokant op middelhoog vuur voor 2-3 minuten en draai halverwege om.

FRITUUR

Verwarm de frituur voor op 180 graden. Doe de plakken Specktakel 1 minuut in de frituur tot deze goudbruin is.

OVEN

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de plakken Specktakel op een met bakpapier bekleed rooster en bak ze met een beetje olie 5 minuten in de oven.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties