Vegetarische

Spaanse Worst

Adiós amigo! Met deze heerlijcke vleeschwaar voegen we met liefde wat Spaans temperament toe aan je borrelplank of Hollandse lunch. Ongeremd lecker en van alle markten thuis, want deze kruidige leckernij doet het zelfs goed op een Italiaanse pizza.

	    

GESCHIKT VOOR

Broodbeleg, op pizza

Vegetarische spaanse worst op basis van soja 

SOJA structuur (68%) (water, TARWE-EIWIT, SOJA-EIWIT, TARWEZETMEEL, ZETMEEL), zonnebloemolie, VRIJE-UITLOOPKIPPENEI-EIWIT, shea olie, specerijextract, citrus vezel, natuurlijke aroma`s, PARELCOUSCOUS(TARWE), tapiocazetmeel, kruiden, specerijen, gerookte paprikapoeder, malt extract, voedingszuren: melkzuur en kaliumlactaat, verdikkingsmiddelen: carrageen en johannesbroodpitmeel, kleurstof: ijzeroxide, zout. Bevat Soja. 

 
Per 100g
Energie 214kcal
Vetten 12.8g
waarvan verzadigde 3.6g
waarvan suikers 0.4g
Vezels 2.6g
Eiwitten 15.7g
Zout 2.1g

Op brood of pizza

Beleg je boterham (of pizza) royaal met de leckerste Vegetarische Spaanse Worst.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties