Vegetarische

Saucijzenbroodjes

Ons Vegetarische Saucijzenbroodje is het ultieme middel om je partner (en vrienden of familie) mee te bedriegen. Vleesminnende fijnproevers kunnen maar nauwelijks behappen dat deze Saucijzenbroodjes écht vegetarisch zijn. Het zou je niet verbazen: ze gaan als warme broodjes!

	    

GESCHIKT VOOR

Snack, oven

Vegetarische saucijzenbroodjes op basis van soja 

SOJA structuur(43%) (water, SOJA-EIWIT, TARWE-EIWIT, TARWEZETMEEL), TARWEBLOEM, 12% ROOMBOTER (MELK), plantaardige oliën en vetten (palm, raap, kokos, zonnebloem), VRIJE-UITLOOPKIPPENEI-EIWIT, VRIJE-UITLOOPKIPPENEI, zetmeel, ui, verdikkingsmiddel: verwerkt Eucheuma-wier, dextrose, gistextract, voedingszuur: citroenzuur, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, specerijen, aroma, gekarameliseerde suiker, zout. Bevat Soja, Tarwe, Ei, en Melk. Kan mosterd, selderij, pinda's en noten bevatten. 

Bron van eiwit 
Per 100g
Energie 300kcal
Vetten 19.1 g
waarvan verzadigde 10.7 g
Koolhydraten 20 g
waarvan suikers 1.9 g
Vezels 1.2 g
Eiwitten 10.3 g
Zout 0.9 g

OVEN

Laat de Saucijzenbroodjes 60 min. ontdooien. Vervolgens in de oven 30 min. afbakken bij 180 °C.

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties