Vegan

Petit Pate

Deze smeuïge Petit Pâté is makkelijck smeerbaar en maakt het bovendien kinderlijk eenvoudig de bourgondische liefhebber te overtuigen. Het biedt de perfeckte belegging voor een bammetje, cracker, of rijstwafel, zowel tijdens de lunch als op een toastje bij de borrel. Boordevol smaack en 100% plantaardig.

	    

GESCHIKT VOOR

Broodbeleg

Veganistische Pate op basis van peulvruchten 

Water, kokosvet,peulvruchten(13%) (witte bonen, gele erwten), zonnebloempitten, ui, tomatenpuree, zonnebloemolie, champignons, specerijen, verdikkingsmiddelen:guarpitmeel en Arabische gom, suiker, specerijenextract, zetmeel, dextrose, natuurazijn, natuurlijk aroma(SELDERIJ), glucosestroop, antioxidant: ascorbinezuur, kleurstoffen: lycopeen en ijzeroxide,zout. Bevat Selderij. 

 
Per 100g
Energie 302kcal
Vetten 26.8g
waarvan verzadigde 18.0g
waarvan suikers 1.8g
Vezels 1.6g
Eiwitten 4.7g
Zout 1.4g

OP BROOD

Beleg je boterham lecker met de Petit Pâté!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties