Ga naar:
Petit Filet a L’Americain
Met deze vegan Petit Filet Americain verhoog je gegarandeerd de feestvreugde, of het nu je lunch of borrelmoment betreft. Liefkozend 'vleemerikén' genoemd, is het een smaackvol afgeleide van het beroemde tartaartje, in bolletjesvorm weliswaar. Lecker voor de grote en kleine Slagerfan. Ook geschikt om zorgeloos van te genieten tijdens een zwangerschap, want 100% plantaardig.GESCHIKT VOOR
BroodbelegVoedingswaarde-etiket | Per 100g |
---|---|
Energie | 212kcal |
Vetten | 13.5g |
waarvan verzadigde | 1.8g |
waarvan suikers | 3.5g |
Vezels | 0.7g |
Eiwitten | 11.2g |
Zout | 1.6g |
Zelfde missie, beter jasje
Het is wat er aan de binnenkant zit dat telt, maar ook wat aan de buitenkant zit. Daarom zijn we blij om het heuglijke nieuws te delen dat De Vegetarische Slager, halverwege 2021, op alle verpakkingen is overgestapt naar 100% gerecycled PET-plastic. Dit betekent dat per jaar 210 ton plastic kan worden gerecycled! Daarnaast hebben we de verandering in gang gezet om ook ons kartonnen verpakkingsproces te verbeteren en hebben we al de overstap gemaakt naar 60% gerecycled karton. Hiermee voorkomen we een jaarlijkse productie van 130 ton nieuw geproduceerd karton. Zo maken we onze verpakkingen duurzamer en verminderen we onze impact op het milieu.
BEREIDINGSWIJZE
OP BROOD
Laat je inspireren
Gerelateerde producten
- slide 1
- slide 2
- slide 3
FAQ
De Vegetarische Slager maakt vegetarische producten die qua smaack en structuur identiek zijn aan vlees van dieren, speciaal voor iedereen die houdt van de smaack en structuur van vlees en dit niet wil laten schieten. De meeste mensen stoppen namelijk niet met het eten van dierlijk vlees omdat ze de smaack en structuur ervan niet lecker vinden, maar kiezen ervoor vanuit bewustzijn over het klimaat en dierenwelzijn.
De Vegetarische Slager is er dus voor vleesliefhebbers die met vegetarische vleeschproducten graag de smaakbeleving van dierlijk vlees willen ervaren. De slager van toen, met het vleesch van nu. Enkel hardnekkige vooroordelen worden daarbij geslacht.
Met de smaack en structuur van dierlijk vlees vinden we niets mis, maar wel met de ‘productiewijze’ ervan. Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze niets hoeven te missen als ze dierlijk vlees achterwege laten. Daarom proberen we altijd de smaack en structuur van dierlijk vlees te vangen en onderscheiden wij ons met het nieuwe, vegetarische vleesch dat volgens fijnproevers, topchefs en culinair journalisten niet van het origineel te onderscheiden is.
Het is ons ideaal om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze niets hoeven te missen als ze dierlijk vlees achterwege laten. Dat is waarom het nieuwe vleesch de smaak en structuur heeft van dierlijk vlees. Met de huidige productnamen weet je wat je kunt verwachten en hopen we het nog makkelijker te maken om ons assortiment aan vegetarische en plantaardige vleeschproducten te proberen.