Vegan

Little Willies

Sommige revoluties beginnen klein, maar hebben groots resultaat. Neem onze vernieuwde vegan Little Willies. Deze spraakmakende Britse smaackmakers zijn nog altijd even kruidig, maar hebben een bite hebben als nooit tevoren. En bovendien zijn ze nu helemaal plantaardig! Compact, maar met een reusachtige impact. En of je ze nou serveert bij je avondmaal of British breakfast, staande ovaties zijn gegarandeerd. Tip van de Slager: ze zijn op z’n leckerst als je ze bakt tot het vel goudbruin kleurt. Geniet!
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ

Veganistische worst op basis van soja  Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 48% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, zetmeel), water, raapzaadolie, ui, verdikkingsmiddel (methylcellulose, verwerkt eucheumawier), specerijen (ui, peper, knoflook, foelie), citrusvezel, gistextract, dextrose, zout, natuurlijke aroma's, azijn, kruiden (salie, peterselie, rozemarijn), zuurteregelaar (kaliumacetaat), voedingszuur (melkzuur), vegan eetbare darm (stabilisator (natriumalginaat, calciumchloride)), ijzerpyrofosfaat, vitamine B12. Kan mosterd, selderij bevatten. 

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer en vezelrijk 
Per 100g
Energie 210kcal
Vetten 15 g
waarvan verzadigde 1.1 g
Koolhydraten 2.5 g
waarvan suikers 1.7 g
Vezels 6.2 g
Eiwitten 12 g
Zout 1.1 g
Vitamine B12 1.3 microgram

PAN

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 1el olie toe. Bak de Little Willies 2-3 minuten, draai regelmatig om, tot ze heet zijn.

BBQ

Bestrijk de Little Willies met een laagje olie. Leg ze 3-4 minuten op de BBQ op een middelhete plek. Draai regelmatig om. Serveer warm en eet smakelijck!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties