Vegan

Kip-Shoarma

We hebben de traditionele kipshoarma gehackt en er een flinke dosis good karma aan toegevoegd. Lecker in een pitabroodje met kakelverse sla en knoflooksaus. Hoef je niet lang op te broeden, want zo klaar. Et voilà: je favoriete not so guilty pleasure!

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken

Veganistische stukjes op basis van soja 

SOJA structuur(88%) (water, SOJA-EIWIT), specerij-extracten, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, specerijen, kruiden (bevat SELDERIJ), uienpoeder, knoflookpoeder, zout Bevat Soja, en Selderij. Kan gluten, ei, melk, noten, pinda bevatten 

Rijk aan eiwit 
Per 100g
Energie 148kcal
Vetten 4.2 g
waarvan verzadigde 0.5 g
Koolhydraten 2.1 g
waarvan suikers 0.7 g
Vezels 8.2 g
Eiwitten 21 g
Zout 1.8 g

Bereidingswijze

PAN

Ontdooi. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2el olie toe. Bak de shoarma 4-5 minuten aan één kant goudbruin en knapperig. Roerbak vervolgens totdat de shoarma helemaal is opgewarmd.

TIP

Heerlijck in een wrap, flatbread of in een pitabroodje. Serveer warm en eet smakelijck

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties