Vegan

Geroockte Speckjes

Homer Simpson bleek z'n tijd ver vooruit, toen hij droomde dat spek aan de bomen zou groeien. Goed nieuws voor Homer en alle andere fijnproevers: de ingrediënten voor deze vernieuwde vegan spekjes zijn volledig plantaardig. Iconisch lecker, en nu vegan! Met een verbeterde structuur, waarbij de sublieme roocksmaak is behouden. Voor een specktaculaire wending aan je stamppot, pasta, risotto of je salade. Heerlijck krokant en misschien wel de leckerste van het (platte)land.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken

Veganistische speckjes op basis van soja 

SOJASTRUCTUUR 84% (water, SOJA-EIWIT), natuurlijk aroma (bevat SELDERIJ), zonnebloemolie, zout, dextrose, alcoholazijn, zoete aardappel concentraat, rookaroma, rode bietextract, vitamine B12. Bevat soja en selderij 

Verrijkt met vitamine B12 en ijzer, rijk aan eiwit 
Per 100g
Energie 162kcal
Vetten 3.9 g
waarvan verzadigde 0.5 g
Koolhydraten 10 g
waarvan suikers 1.3 g
Vezels 5.9 g
Eiwitten 18 g
Zout 2.8 g
Vitamine B12 0.5 microgram

PAN

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de Geroockte Speckjes gedurende 5-7 minuten tot ze heet zijn, en knapperig naar smaak. Voeg ze pas kort voor het opdienen toe aan een gerecht om ze lecker knapperig te houden.

TIP

Lecker in pasta, risotto, salades, soep of stamppot. Eet smakelijck!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties