Vegan

Cordon Blij

Met blijdschap presenteren we: de vegan Cordon Blij! Alles wat je verwacht van de welbekende gelaagde sensatie, die menig hart doet smelten. Met een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas is dit een ware familiefavoriet. Bak 'm goudbruin en krokant in de pan, oven of airfryer en serveer met een lach.
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, Frituur, Oven

Vegan cordon bleu op basis van soja, bron van vitamine B12 en ijzer 180 g  Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 37% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL, TARWEZETMEEL), water, meel (TARWE, maïs), plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), SOJA-EIWIT,gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddel (methylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom), citrusvezel, zout, natuurlijke aroma's, gistextract, dextrose, zetmeel (bevat TARWE), rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaat), suiker, voedingszuur (melkzuur, appelzuur), zuurteregelaar (kaliumacetaat), gist, maltodextrine, specerijen, HAVERVEZELS, glucosestroop, TARWEGLUTEN, geleermiddelen (verwerkt eucheumawier, konjacgom), specerij-extracten (bevat SELDERIJ), gehydrolyseerd plantaardig eiwit (maïs, raapzaad), zoete aardappel concentraat, mineraalzout (kalium), kruiden, azijn, SOJAVEZEL, SOJAMEEL, gistextract, kruidenextracten, rookaroma, vitamine B12, ijzerpyrofosfaat. Kan mosterd bevatten. 

Bron van vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 193 kcal / 801 kJ
Vetten 11 g
waarvan verzadigde 0.8 g
Koolhydraten 9.5 g
waarvan suikers 0.8 g
Vezels 3.3 g
Eiwitten 12 g
Zout 1.4 g
Vitamine B12 0.42 microgram

PAN

Verhit 2 eetlepels olie in een pan. Bak de vegan Cordon Blij 8-10 minuten aan beide kanten goudbruin.

AIRFRYER

Plaats de vegan Cordon Blij in een voorverwarmde airfryer op 180 °C en bak gedurende 8 minuten goudbruin.

OVEN

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de vegan Cordon Blij op een ovenrooster en bak in 10-15 minuten goudbruin. Serveer warm en eet smakelijck!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties