Vegan

Braadwurst

Aan de braadgragen en de wurst-liefhebbers: koester je vleselijke verlangens door voor de vegan Braadwurst te gaan. Het 'beste worst scenario', want we hebben dit icoon nieuw leven ingeblazen! Nu volledig plantaardig, nog sappiger en met een knapperig vel. Zo kan iedereen zonder geworstel genieten van de kruidige Duitse Wurst-beleving.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ, Frituur, Oven

Vegan worst op basis van soja, bron van vitamine B12 en ijzer 160 g 

Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 46% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL, TARWEZETMEEL), water, raapzaadolie, vegan eetbare darm (stabilisator (calciumchloride, natriumalginaat)), specerijen (ui, peper, knoflook, nootmuskaat, paprika, piment, kruidnagel), verdikkingsmiddel (methylcellulose, guargom), zetmeel, dextrose, gistextract, natuurlijk aroma, zout, azijn, zuurteregelaar (kaliumacetaat), mineraal zout (kalium), voedingszuur (melkzuur), GERSTEMOUTEXTRACT, kruiden (tijm, rozemarijn), natuurlijk peperaroma, kleurstof (paprika-extract), ijzerpyrofosfaat, vitamine B12. Kan rogge, haver, selderij, mosterd bevatten 

Bron van vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 155 kcal / 645 kJ
Vetten 9 g
waarvan verzadigde 0.7 g
Koolhydraten 4.2 g
waarvan suikers 1.7 g
Vezels 6.4 g
Eiwitten 11 g
Zout 1.1 g
Vitamine B12 1.1 microgram

PAN

Verhit 1 el olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de vegan worstjes in 4-6 minuten, totdat ze goudbruin zijn. Draai regelmatig om.

BBQ

Leg de vegan worstjes op een hete BBQ en gril ze 4-6 minuten totdat ze goudbruin zijn. Draai regelmatig om.

OVEN

AIRFRYER

Leg de vegan worstjes in een voorverwarmde airfryer op 180 °C en bak 4-6 minuten, totdat ze goudbruin zijn.

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties