Vegan

Boterhamworst

Terug naar de tijd van een rolletje boterhamworst van de Slager, een herinnering die voor velen de eerste smaackvolle kennismaking met het slagersassortiment betekende. Graag verblijden we al deze fijnproevers met het nieuwe vleesch, dat zich in de vorm van een Vegan Boterhamworstje net zo makkelijck laat rollen (tijdens de kringverjaardag zelfs om een augurk). Een leckere verse boterham beleggen kan natuurlijck ook. Nostalgie gegarandeerd!

	    

GESCHIKT VOOR

Broodbeleg

Veganistische boterhamworst op basis van soja 

SOJA structuur(78%) (water, SOJA-EIWIT, erwteneiwit), zonnebloemolie, verdikkingsmiddelen: carrageen, konjac, guarpitmeel en johannesbroodpitmeel, zout, specerij-extract, specerijen, kleurende levensmiddelen(rode biet, aalbessen), aroma, dextrose, gistextract, antioxidant:ascorbinezuur, kleurstof:ijzeroxiden. Bevat Soja. 

 
Per 100g
Energie 159kcal
Vetten 11.4g
waarvan verzadigde 1.4g
waarvan suikers 3.6g
Vezels 1.6g
Eiwitten 8.3g
Zout 3.0g

OP BROOD

Beleg je boterham royaal met de leckerste Vegan Boterhamworst!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties