Onze verkooppunten

Een Vegetarische Slager bij jou om de hoek? Zo geregeld!

 

 

Let op: bij de meeste verkooppunten is ons assortiment verkrijgbaar in het vriesvak!


 
NIEUW! Bij alle 36 Albert Heijn XL winkels vind je drie van onze producten in het koelversschap: mc2 Burgers, Kipstuckjes & Gerookte Spekjes. Klik hier voor een overzicht van alle AH XL filialen.
 
Onze Kipstuckjes, mc2 Burgers & Speckjes Gerookt worden ook bezorgd tot in de keuken met de bezorgservice Appie van Albert Heijn. Ook op te halen bij alle Pick Up Points! Klik hier om direct naar de webshop te gaan.
   
Onze Visvrije Tonynsalade en Vegetarische Kip-Kerrie salade zijn verkrijgbaar in minibakjes van 60 gram bij alle 59 AH to filialen op stations en in stadscentra. Lekker voor op een broodje to go! 

Bij de Jumbo (in het koelvak) zijn onze 100% vegetarische Gehacktballen, Kipstuckjes, mc2 Burger, Rul Gehackt, Speckjes Gerookt en de Kipkerrie-, Kipsaté- en Tonynsalades voor op brood verkrijgbaar. Klik op het logo voor een overzicht van alle Jumbo filialen.
 

 

Bij alle Ekoplaza filialen kunt u terecht voor een breed assortiment in diepvries. Klik op het logo voor een overzicht van alle Ekoplaza filialen of bezoek bijvoorbeeld de Ekoplaza webwinkel. 

Bij de Hoogvliet kunt u terecht voor onze 100% vegetarische Kipkerrie- en Tonynsalade voor op brood of voor bij de borrel. Klik op het logo voor een overzicht van alle filialen.


Onze 100% vegetarische Kipkerrie- en Tonynsalade voor op brood of voor bij de borrel zijn te koop bij Jumbo, Deen, Coop en Hoogvliet (in het koelvak). Klik op het logo voor een overzicht van alle filialen.
 

Steeds meer COOP filialen nemen onze producten op in hun assortiment (in het vriesvak). Onze 100% vegetarische Kipkerrie- Kipsaté en Tonynsalade voor op brood zijn bij alle Coop supermarkten verkrijgbaar! Klik op het logo voor een overzicht van alle COOP filialen

Sinds begin september 2013 zijn we ook bij onze buren in België verkrijgbaar! Kijk in het koelvak en ontdek ons breed assortiment bij Delhaize zoals de 100% vegetarische Kipkerrie- en Tonynsalade, Kipstuckjes, Rul Gehackt, Speckjes gerookt en Biefstuckreepjes. Klik hier en ga meteen naar de webshop van Delhaize.
  

Ons aantal verkooppunten wordt steeds groter en we willen blijven uitbreiden. Dus bent of kent u een geschikte locatie? Laat het ons dan weten en vul het kennismakingsformulier in.

Onder het kopje "consumenten" vindt u al onze verkooppunten waar u als consument (een selectie van) de producten van de Vegetarische Slager kunt vinden.

Onder het kopje "detaillisten" vindt u de groothandels welke (een selectie van) de producten van de Vegetarische Slager voeren, zowel voor Horeca als retailers.  Indien u een Sligro klant bent en van plan bent voor het eerst onze producten te gaan bestellen, adviseren wij u dit via uw accountmanager te regelen. Deze persoon kan het artikelnummer vrijgeven voor desbetreffende bezorgvestiging. 

Onder het kopje "op de kaart", vindt u een selectie van de ondernemingen welke (een selectie van) de producten van de Vegetarische Slager serveren.

Verkooppunten voor...