Lunch recepten

Van de ochtend tot aan de middag en avond: voedselrevolutie vier je op ieder moment van de dag. Geniet dus ook van onze vegan lunch recepten. Snel te bereiden en je hoeft niets meer uit te vogelen. We serveren je hieronder namelijk de vlezigste vegan en vegetarische lunch recepten.

Voor een lichte, maar goedgevulde lunch, serveer onze vegan caesarsalade met vegan Pluimfeest Burgers, vol moet groenten en gelucksvogels. De goudbruine burgers zijn een krokante aanwinst tussen de kakelverse groenten en daarmee vliegt dit gerecht regelrecht naar de top van je favoriete vegan lunch recepten. Of kies voor een groene lentesalade met vegan Geroockte Speckjes. Frisse lentegroenten, aardappel en knapperige vegan Geroockte Speckjes maken het een specktaculair lunchgerecht.

Zin in meer bite? Probeer deze vegan Auf Wieder Schnitzel sandwich met wasabi-mayonaise. De echte schnitzel-belevenis tussen twee geroosterde boterhammen, in slechts 15 minuten voor elkaar. Een complete vegan lunch en niet te versmaden zo smaackvol!

Of maak kennis met de vernieuwde klassieker onder de boterhammen: het broodje gezond met vegan Boterhamworst. Nostalgie tijdens de lunch, maar dan met vegan vleesch.

Ontdek hieronder meer vegan en vegetarische lunchrecepten door De Vegetarische Slager.