feestelijke recepten

Of je nu op zoek bent naar een vegetarische kerstmenu, de leckerste gerechten voor bij de vegan paasbrunch, of gourmet-hacks: met onze feestelijke vegan recepten kun je altijd rekenen op een smakelijck feest, zonder beest.

Well, well, Wellington – zet je tanden bijvoorbeeld in dit kippige pronkstuk: een vegan Wellington gevuld met Kipstuckjes en champignons. Voor wie de feest- en vleeschvreugde optimaal wil delen, raden we deze Mini Wellingtons met onze Ereburger aan. Het hele pakket voor iedere tafelgast, geserveerd met een smeuïge paddenstoelenjus. 

Maak je vegan kerst compleet met deze kerstkrans met Kipstuckjes, vijgen en cranberries. Niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de vleesliefhebber en het dier!

En tot slot, een specktaculaire hack waarmee elke vleesliefhebber voor de bijl gaat: traditioneel gehaktbrood met sperziebonen gerold in knapperig vegan Specktakel. Perfect voor een vegetarische kerst of iedere andere feestelijcke gelegenheid.

Genoeg feestelijke vegan recepten om carnivoren, vegans, vegetariërs en zelfs de kippen aan tafel te krijgen. Vind ze hieronder!