Diner recepten

Er is weinig zo lecker als een vlezig diner om van te genieten met familie of vrienden. Daarom hebben we de beste vegetarische en vegan diner recepten voor je samengesteld om te delen (of niet, want ze zijn ook perfect om zelf van te genieten).

Een publiekstrekker is onze klassieke lasagne met vegan Rul Gehackt. Dit vegan hoofdgerecht heeft alles wat je zoekt in een romige lasagne: de structuur en malsheid van het vegan Rul Gehackt mét een laagje bechamelsaus. Een ware klassieker en al binnen 45 minuten voorgeschoteld.

Alle gelucksvogels verzamelen voor deze ovenmaaltijd met vegan Kipstuckjes, krieltjes en broccoli!  Dit vegan diner recept heeft het complete pakket: bepakt met vitaminen, leckere kruiden én een malse glansrol voor onze vegan Kipstuckjes. 

En niet te missen: de oer-Hollandse AGV, met het nieuwe vleesch. Serveer onze vegan Gehacktbal met smeuïge aardappelpuree en verse bladspinazie of kies voor de vegan Pluimfeest Burger met gebakken aardappelen en sperziebonen. Een feest voor de vleesliefhebbers en het dier.

Trek in nog meer hacks voor vlezig vegan avondeten? Deze Slager heeft ze voor je geselecteerd – vind ze hieronder.