bbq recepten

Zend rooksignalen naar de grootste grill-liefhebber! Met deze vegan bbq-recepten kun je als vanouds van vlezige recepten blijven genieten. Van sappige burgers tot malse spiesen – je hoeft tijdens de barbecue niets te laten schieten.

Geen geworstel dus, deze Berliner Bratwurst sandwiches met extra groentecrunch vallen namelijk ongetwijfeld bij de grootste vleesliefhebber in de smaack. De zelfgemaakte koolsalade geeft het een zomerse twist.

Een vegetarisch BBQ-recept dat ook gegarandeerd blijft plakken zijn deze Sticky Vegan Kipstuckjes. Mals, lichtpittig gemarineerd en met zoetzure komkommer: een hoogvlieger voor iedereen met een vurig verlangen naar een vlezige spies.

Het malse middelpunt van de barbecue is de burger. Gril en til jouw BBQ-feestje naar een hoger niveau met onze vegetarische mc² Burger op een ciabattabroodje. De eigengemaakte pesto geeft het een romige Italiaanse twist.

Waar een grill is, is dus een weg. Dat is onze boodschap voor iedereen die voorheen z’n vingers brandde aan een vegan of vegetarische BBQ. Fire away en bekijk al onze vegetarische BBQ-recepten hieronder.