Wims Broodje Auf Wieder Schnitzel

Vegetarisch

Wims Broodje Auf Wieder Schnitzel

met Vegetarische Auf Wieder Schnitzel

“Een geschenk uit de hemel”, aldus Vegetarische Slager-fan en dj Wim, ook wel bekend als Wham de la Crème. Deze malse schnitzel op een broodje met romige tzatziki is zijn lievelingsrecept en kan worden geserveerd met joppiesaus, voor extra schwung. Last night a DJ saved a life & ’t smaackt nog overheerlijck ook.

10 minuten 

4 porties

Ingrediënten

Vegan tzatziki

  • 100 gram komkommer geraspt en uitgelekt
  • 150 ml kokosyoghurt
  • 1 teen knoflook uitgeperst
  • 5 gram dille fijngehakt
  • zout en peper

Gemarineerde zoetzure ui

  • 1 rode ui geraspt
  • 1 citroen uitgeperst
  • 1 tl suiker
  • zout en peper

Voor de broodjes

  • 2 bakjes De Vegetarische Slager Auf Wieder Schnitzel à 180 g (4 stuks)
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 1 kropje mini romaine sla
  • 50 gram snacktomaten in plakjes
  • 4 augurken in plakjes
  • 4 el joppiesaus
  • 4 takjes koriander

Bereiden

  1. Meng voor de tzatziki de geraspte komkommer met de kokosyoghurt, knoflook en dille en breng op smaak met zout en peper.

  2. Marineer de rode ui in citroensap met een theelepel suiker en breng op smaak met zout en peper. Bak de Auf Wieder Schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de broodjes en bak ze op de snijkant een minuutje mee in de koekenpan.

  3. Besmeer de broodjes met tzatziki, beleg met romaine sla, schnitzel, tomaat, augurk en joppiesaus. Maak het feest compleet met een takje koriander en serveer deze heerlijke broodjes aan je vrienden!

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel