Vegetarische gehacktballetjes in teryakisaus

Vegetarische gehacktballetjes in teryakisaus

Deze vegetarische gehacktballetjes in teryakisaus maakt iedereen helemaal zelf! Koken aan tafel is het allerleukste wat er is zeker als je met een stel kinderen aan tafel zit. Tijdens gourmetten vervelen zij zich nooit!

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 250 g champignons, in dunne plakjes
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g, (diepvries) ondooid
  • 2 el olie
  • 75 ml Conimex Woksaus Teriyaki
  • 10 sneetjes stokbrood
  • 1 bosuitje, in fijne ringen

Bereiden

  1. Doe de ui, de champignons en de gehacktballetjes in kleine schaaltjes. Schenk olie in een kannetje. Zet alle ingrediënten en een klein kannetje water op tafel.

  2. Verhit een scheutje olie en bak een beetje van de ui en de champignons al omscheppend lichtbruin. Bak naar wens 1-2 balletjes mee. Voeg woksaus naar smaak en een scheutje water toe en breng alles al omscheppend aan de kook.

  3. Schep het op een bordje, bestrooi met bosui en serveer met een sneetje stokbrood.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel