Vegetarische Gehacktballetjes in teryakisaus -  Recept afbeelding

Vegetarische Gehacktballetjes in teryakisaus.

Wees volledig onder de pannen deze kerst met onze vegetarische Gehacktballetjes en Oosterse groenten, afgetopt met een teriyakisausje. De gourmet die alleen maar winnaars kent!

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 1 doosje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g, (diepvries) ondooid
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 250 g champignons, in dunne plakjes
  • 2 el olie
  • 75 ml Conimex Woksaus Teriyaki
  • 10 sneetjes stokbrood
  • 1 bosuitje, in fijne ringen

Bereiden

  1. Doe de ui, de champignons en de gehacktballetjes in kleine schaaltjes. Schenk olie in een kannetje. Zet alle ingrediënten en een klein kannetje water op tafel.

  2. Verhit een scheutje olie en bak een beetje van de ui en de champignons al omscheppend lichtbruin. Bak naar wens 1-2 balletjes mee. Voeg woksaus naar smaak en een scheutje water toe en breng alles al omscheppend aan de kook.

  3. Schep het op een bordje, bestrooi met bosui en serveer met een sneetje stokbrood.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel