Vegetarische Auf Wieder Schnitzel sandwich met wasabi-mayonaise

Vegetarische Auf Wieder Schnitzel sandwich met wasabi-mayonaise

Een krokant plan voor de lunch: deze vegetarische Auf Wieder Schnitzel sandwiches met wasabi-mayonaise. De echte schnitzel-belevenis tussen twee geroosterde boterhammen, in slechts 15 minuten voor elkaar. Niet te versmaden zo smaakvol!

15 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 1 pakje De Vegetarische Slager Auf Wieder Schnitzel
  • 1/2 spitskool
  • 8 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 2 tl wasabi
  • 8 witte casino boterhammen
  • 2 el olijfolie

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de Auf Wieder Schnitzels in 5 minuten gaar. Keer af en toe om en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Verwijder ondertussen het hart van de spitskool en snijd de bladeren zo dun mogelijk.

  3. Meng de Hellmann’s vegan mayonaise met de wasabi. Besmeer alle boterhammen met de wasabi-mayonaise.

  4. Snijd de Auf Wieder Schnitzels doormidden en beleg de boterhammen ermee. Leg de spitskool erop en dek af met de laatste boterhammen (mayonaisekant naar beneden). Snijd doormidden en serveer.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel