Vegan Worstelijck Paar met aardappelsalade -  Recept afbeelding

Vegan Worstelijck Paar met aardappelsalade.

Een paar om niet te laten schieten: dit duo aan vegan worsten met aardappelsalade. Het vegan Worstelijck Paar krijgt een nog knapperiger vel op de barbecue en geeft een malse twist aan je vegan BBQ-gerecht. Griljant!

40 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 400 g De Vegetarische Slager vegan Worstelijck Paar
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1 biologische citroen, geraspt en uitgeperst
  • 1 kg krieltjes in de schil
  • 150 g vegan creme fraiche
  • 10 gram bieslook, in ringetjes
  • 1 oranje paprika, in blokjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 2 kropjes mini romaine sla
  • 4 takjes tijm
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiden

  1. Steek de BBQ aan of verhit een grillpan zonder olie of boter.

  2. Marineer de rode ui in citroensap, breng op smaak met peper en zout.

  3. Halveer en kook de krieltjes 20 minuten, giet af en laat droogstomen in de pan.

  4. Meng de crème fraîche, citroenrasp, bieslook, paprika, gemarineerde uienringen en blaadjes romainesla door de aardappelen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Besprenkel het vegan Worstelijck Paar met olijfolie en bestrooi met tijm. Gril 6 tot 8 minuten minuten rondom gaar en bruin. Serveer het gegrilde Worstelijck Paar op de aardappelsalade

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel