Vegan taco’s met frisse salade -  Recept afbeelding

Vegan taco’s met frisse salade.

Elke dag gehaktdag met dit recept voor vegan taco’s! Gegarandeerd een favoriet voor velen, en je geeft er die vlezige draai aan met ons vegan Gehacktmanschap. Serveer met een frisse salade en je Mexicaanse klassieker is compleet.

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 200 gram De Vegetarische Slager Gehacktmanschap
  • 2 kropjes mini romaine sla
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1/2 tl uienpoeder
  • 4 el tomatenpuree
  • 100 gram suikermaïs
  • 2 tomaten, in partjes gesneden
  • 1 jalapeño peper, in ringen gesneden
  • 1 rode ui, in halve ringen gesneden
  • 5 gram koriander, grof gehakt
  • 1 limoen, geperst
  • 4 maïstortilla's
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper

Bereiden

  1. Scheid de blaadjes romaine sla en spoel af onder koud stromend water in een vergiet. Snijd de sla in reepjes, meng met de mais, tomaat, jalapeno peper, rode ui en breng op smaak met verse koriander, limoensap, zout en peper.

  2. Maak vervolgens de vegan taco vulling. Fruit de knoflook 1 minuut in de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg het vegan Gehacktmanschap en de gedroogde kruiden toe. Bak een paar minuten voordat je de tomatenpuree toevoegt. Bak het vegan tacovleesch nog 3 minuten.

  3. Verwarm de tortilla's volgens de instructies op de verpakking. Leg het gehakt op de tortilla's en serveer met de frisse salade.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel