Vegan rulgehackt met knoflooksaus

Vegan rulgehackt met knoflooksaus

Op zoek naar een vegan gourmet idee? Maak dan dit gerechtje van vegan rulgehackt met knoflooksaus. De Vegetarische Slager heeft prima alternatieven voor vegan gourmet recepten zonder vlees. Lekker gourmetten zonder vlees!

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 1 doosje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 rode paprika, in kleine reepjes
  • olie
  • 6 el Calvé Knoflook Saus flesje à 320 ml
  • 2 kleine zoetzure augurken, in kleine blokjes gesneden
  • 2.5 el fijngesneden bieslook
  • stokbrood

Bereiden

  1. Doe het rulgehackt, de ui en de paprika elk in kleine schaaltjes. Schenk de olie in een kannetje. Roer de knoflooksaus met 1 eetlepel van de bieslook door elkaar. Zet alle ingrediënten op tafel.

  2. Verhit een klein scheutje olie in het hete gourmetpannetje en bak een beetje van de ui en de paprika al omscheppend beetgaar. Voeg een paar lepeltjes rulgehackt toe en bak het al omscheppend bruin.

  3. Bestrooi het roerbakje met een klein beetje augurk en bieslook naar smaak. Serveer het vegetarisch rulgehackt met knoflooksaus met een stukje stokbrood.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel