Ingrediënten
- 4 De Vegetarische Slager vegan Pluimfeest Burger
- 750 gram aardappelen
- 2 teentjes knoflook
- 5 el olijfolie
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes verse tijm
- 2 kleine uien
- 200 ml azijn
- 1 el kristalsuiker
- 1 tl zeezout
- 500 gram sperziebonen
- 4 el Hellmann's vegan mayonaise
- 1 tl peterselie fijngehakt
- 1 tl citroensap
- zeezout en peper naar smaak
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Snijd de aardappelen in partjes en verdeel ze gelijkmatig over een bakplaat. Plet de knoflookteentjes en leg ze tussen de aardappelen met de tijm en rozemarijn. Kruid de aardappelen met olijfolie, zout en peper en meng dit met elkaar. Rooster de aardappelpartjes 40 minuten in de oven en draai ze halverwege de baktijd om met een spatel.
-
Snijd de uien in dunne ringetjes. Breng de azijn, suiker en zout aan de kook in een kleine steelpan. Voeg de uienringen toe en kook 3 minuten. Giet het mengsel en de uien in een schone kom.
-
Bereid de vegan Pluimfeest Burgers via de instructies op de verpakking.
-
Meng de peterselie met de mayonaise en het citroensap. Serveer de krokante burgers met de geroosterde aardappelpartjes, sperziebonen, uitjes en de mayonaise.
AddThis is disabled because of cookie consent
RECEPTEN
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
-
Vegan Kip Fricassee
Romig en mals tot aan de laatste schep: deze vegan Kip Fricassee. Bak de Kipstuckjes even knapperig op hoog vuur en voeg ze als laatst toe aan het geheel - zo blijft dit vegan recept net zo mals als het origineel. Oui, een heuse Fricassee Voedselrevolutie!
30 minutes
2 servings
-
Vegan Kip Parmezaan
And... another one bites the crust! Dit recept voor vegan kip Parmezaan is een perfeckte treat voor jou (én de kippen). Met een iconische krokante jas, malse bite en romige vulling vliegen alle vleesliefhebbers direct aan tafel. Serveer met je favoriete pasta en geniet!
20 minutes
4 servings
-
Curry met vegan Kipstuckjes
Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.
20 minutes
6 servings
-
Vegan gevulde Kiptevree Filet
Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.
40 minutes
4 servings
-
Vegan paddenstoelenrisotto met Kipstuckjes
Alle gelucksvogels verzamelen voor deze vegan paddenstoelenrisotto met malse Kipstuckjes. Kiplecker voor de kerstlunch- of het diner én een malse optie voor alle liefhebbers van kip(pen). Serveer ze met winterse groenten of een toast voor een ultiem feestrecept!
30 minutes
4 servings
-
Vegan kerst-voorafje met Rul Gehackt
Feestelijck om te delen: deze vegan hapjes met Rul Gehackt. De perfecte hack voor wie met kerst graag een malse indruk maakt. Makkelijk te bereiden en een feest voor iedere vleesliefhebber!
30 minutes
10 servings
-
Spaanse vegan Kipstoof
Met dit recept voor Spaanse vegan Kipstoof zet je vliegensvlug een kruidige klassieker op tafel. Laat onze Kipstuckjes even sudderen in bouillon en je hebt een stoof als nooit tevoren. Muy bien!
30 minutes
4 servings
-
Vegan winterse kip salade
Zie hier: een warm nest in de vorm van een salade. De winterse groenten en malse bite van de vegan Kiptevree Filet maken 't de perfecte combinatie met het koude seizoen. Even aftoppen met frisse granaatappelpitjes en je hebt een hoogvlieger onder de salades.
5 minutes
4 servings
-
Vegan Pluimfeest Burger met gebakken aardappelen en sperziebonen
Perfeckt als lunch of als hoofdmaaltijd: gebakken aardappelen, sperzieboontjes en goudbruine vegan Pluimfeest Burgers. Een groot pluimfeest voor alle kip(pen)liefhebbers!
40 minutes
4 servings
SLAGERSCOMMUNITY
HACKS VAN THUISKOKS
Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.
