Ingrediënten
- 4 De Vegetarische Slager vegan Pluimfeest Burger
- 2 lente-uitje
- 2 wortelen
- 100 gr groene aspergepunten
- 200 gr langstelige broccoli
- 2 sinaasappels
- 1 el vegan mosterd
- 4 el olijfolie
- 5 gr dille
- 75 gr waterkers
- 100 gr vegan feta
- 75 gr gemengde sla
- 50 gr gerookte amandelen
- zout en peper
Bereiden
-
Start dit vegan kipburger-recept door een kom water te vullen met ijsblokjes. Snijd de lente-uitjes in drieën en snijd ze in de lengte in zeer dunne reepjes. Snijd de wortelen in lange linten met een dunschiller. Voeg de wortelen en lente-uitjes toe aan het ijswater.
-
Blancheer de groene asperges en broccoli 1 minuut en voeg ze toe aan de kom met ijswater met de wortelen en lente-uitjes.
-
Schil en snij een sinaasappel in partjes, pers de tweede sinaasappel uit. Klop voor de dressing de mosterd, 4 eetlepels olijfolie, het sinaasappelsap en de dille in een kleine kom door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Bereid de vegan Pluimfeestburgers volgens de instructies op de verpakking.
-
Beleg de burgers met de wortellinten en de bosui, asperges, waterkers en stukjes feta. Maak een salade met bimi/broccoli, sla en sinaasappelpartjes. Sprenkel een eetlepel dressing over de burgers en maak de salade klaar met de rest van de dressing. Garneer de salade met amandelen. Geniet met familie en vrienden van dit heerlijcke vegan paasrecept.
AddThis is disabled because of cookie consent
RECEPTEN
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
-
Vegan Kip Fricassee
Romig en mals tot aan de laatste schep: deze vegan Kip Fricassee. Bak de Kipstuckjes even knapperig op hoog vuur en voeg ze als laatst toe aan het geheel - zo blijft dit vegan recept net zo mals als het origineel. Oui, een heuse Fricassee Voedselrevolutie!
30 minutes
2 servings
-
Vegan Kip Parmezaan
And... another one bites the crust! Dit recept voor vegan kip Parmezaan is een perfeckte treat voor jou (én de kippen). Met een iconische krokante jas, malse bite en romige vulling vliegen alle vleesliefhebbers direct aan tafel. Serveer met je favoriete pasta en geniet!
20 minutes
4 servings
-
Curry met vegan Kipstuckjes
Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.
20 minutes
6 servings
-
Vegan gevulde Kiptevree Filet
Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.
40 minutes
4 servings
-
Vegan paddenstoelenrisotto met Kipstuckjes
Alle gelucksvogels verzamelen voor deze vegan paddenstoelenrisotto met malse Kipstuckjes. Kiplecker voor de kerstlunch- of het diner én een malse optie voor alle liefhebbers van kip(pen). Serveer ze met winterse groenten of een toast voor een ultiem feestrecept!
30 minutes
4 servings
-
Vegan kerst-voorafje met Rul Gehackt
Feestelijck om te delen: deze vegan hapjes met Rul Gehackt. De perfecte hack voor wie met kerst graag een malse indruk maakt. Makkelijk te bereiden en een feest voor iedere vleesliefhebber!
30 minutes
10 servings
-
Spaanse vegan Kipstoof
Met dit recept voor Spaanse vegan Kipstoof zet je vliegensvlug een kruidige klassieker op tafel. Laat onze Kipstuckjes even sudderen in bouillon en je hebt een stoof als nooit tevoren. Muy bien!
30 minutes
4 servings
-
Vegan winterse kip salade
Zie hier: een warm nest in de vorm van een salade. De winterse groenten en malse bite van de vegan Kiptevree Filet maken 't de perfecte combinatie met het koude seizoen. Even aftoppen met frisse granaatappelpitjes en je hebt een hoogvlieger onder de salades.
5 minutes
4 servings
-
Vegan Pluimfeest Burger met gebakken aardappelen en sperziebonen
Perfeckt als lunch of als hoofdmaaltijd: gebakken aardappelen, sperzieboontjes en goudbruine vegan Pluimfeest Burgers. Een groot pluimfeest voor alle kip(pen)liefhebbers!
40 minutes
4 servings
SLAGERSCOMMUNITY
HACKS VAN THUISKOKS
Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.
