Vegan Kippige Soep met Kipstuckjes -  Recept afbeelding

Vegan Kippige Soep met Kipstuckjes.

Nostalgie in een kom, deze vegan kippensoep met Kipstuckjes. Door de vermicelli, groenten en het malse vegan vleesch een heuse maaltijd te noemen. En het allermooiste: ’t is dus allang geen linke soep meer voor de kip.

80 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 1 pakje De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 3 bospenen / gekleurde wortels
  • 1 kleine prei
  • 1 ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 el fijngehakte bladselderij
  • 50 gram vermicelli
  • 1 volle theelepel kerriepoeder
  • 2 Knorr Zero Salt Bouillon Groente

Bereiden

  1. Snijd de ui in blokjes, en de wortels, bleekselderij en prei in dunne schijfjes. Zorg ervoor dat de Kipstuckjes iets kleiner gesneden worden zodat ze in een eetlepel passen.

  2. Verhit in een grote kookpan twee eetlepels olie. Voeg de groenten toe en fruit deze even kort, voeg vervolgens de Kipstuckjes en kerriepoeder toe en verhit deze kort mee.

  3. Blus de pan af met anderhalve liter water en voeg de bouillonblokjes toe. Breng de pan met soep aan de kook en voeg de vermicelli toe. Kook de soep 8 tot 9 minuten totdat de vermicelli gaar is, breng op smaak met wat zout.

  4. Schenk de soep in kommen en strooi de gehakte bladselderij over de soep. Serveer met warm desembrood en vegan boter.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel