Vegan Ereburger met chimichurri en geroosterde paprika | Unilever [The Vegetarian Butcher]
Vegan Ereburger met chimichurri en geroosterde paprika

Vegan Ereburger met chimichurri en geroosterde paprika

Grill en til de barbecue naar een hoger niveau met dit recept voor Ereburgers met chimichurri salsa en gerookte paprikareepjes. Een voltreffer voor al het hooggeëerde BBQ-publiek, van vegans tot carnivoren.

30 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 20 gram koriander
  • 10 gram peterselie
  • 10 gram oregano
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 rode ui
  • 75 ml olijfolie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 2 paprika's
  • 4 vegan Ereburgers
  • 4 plakjes vegan kaas
  • 4 burgerbroodjes
  • 4 slablaadjes
  • zout en peper naar smaak

Bereiden

  1. Verhit de BBQ.

  2. Hak de koriander, peterselie, oregano, knoflook, chilipeper, rode ui fijn en roer het door 50 ml olijfolie en rode wijnazijn. Kruid de chimichurri salsa met gerookte paprikapoeder, zout en peper.

  3. Besprenkel de paprika's met 1 eetlepel olijfolie en rooster ze op de BBQ. Snijd de geroosterde paprika's in plakjes.

  4. Breng de vegan Ereburgers op smaak met peper en zout en grill ze volgens de instructies op de verpakking. Voeg aan elke burger een plakje vegan kaas toe en grill tot de kaas goed is gesmolten.

  5. Rooster de broodjes en serveer de vegan Ereburgers met sla en geroosterde paprikareepjes en top ze af met chimichurri salsa.

 

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel