Ingrediënten
- 2 pakjes De Vegetarische Slager Rul Gehackt
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 1 limoen
- 1 rode paprika in blokjes gesneden
- 1 gele paprika in blokjes gesneden
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 tl komijnzaad
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 2 blikjes gepelde tomaten in blokjes gesneden
- 1 verse groene jalapeno peper
- 400 gr bruine bonen in blik
- 2 verse suikermais in kolven
- 8 tacoschelpen
- 5 gr koriander grof gehakt
- 8 slablaadjes
- plantaardige olie
- zout en peper
Bereiden
-
Marineer de uienringen in limoensap en zet dit apart.
-
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de paprika's, knoflook, komijn en paprikapoeder gedurende 3 minuten.
-
Voeg de tomatenblokjes en jalapeño peper toe aan de pan en laat 10 minuten sudderen op een laag vuur.
-
Spoel de bruine bonen in een vergiet onder koud stromend water en voeg ze toe aan de pan samen met het vegan Rul Gehackt. Laat het geheel meer dan 5 minuten verwarmen en breng op smaak met zout en peper.
-
Verhit een grillpan en gril de maïskolven gedurende 5 minuten.
-
Verwarm de tacoschelpen volgens de instructies op de verpakking.
-
Snijd de maïs van de kolf en voeg toe aan de saus.
-
Serveer de chili in tacoschelpen met sla, vers gesneden koriander en gemarineerde ui.
AddThis is disabled because of cookie consent
RECEPTEN
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
-
Vegan Kip Fricassee
Romig en mals tot aan de laatste schep: deze vegan Kip Fricassee. Bak de Kipstuckjes even knapperig op hoog vuur en voeg ze als laatst toe aan het geheel - zo blijft dit vegan recept net zo mals als het origineel. Oui, een heuse Fricassee Voedselrevolutie!
30 minutes
2 servings
-
Vegan Kip Parmezaan
And... another one bites the crust! Dit recept voor vegan kip Parmezaan is een perfeckte treat voor jou (én de kippen). Met een iconische krokante jas, malse bite en romige vulling vliegen alle vleesliefhebbers direct aan tafel. Serveer met je favoriete pasta en geniet!
20 minutes
4 servings
-
Curry met vegan Kipstuckjes
Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.
20 minutes
6 servings
-
Vegan gevulde Kiptevree Filet
Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.
40 minutes
4 servings
-
Vegan paddenstoelenrisotto met Kipstuckjes
Alle gelucksvogels verzamelen voor deze vegan paddenstoelenrisotto met malse Kipstuckjes. Kiplecker voor de kerstlunch- of het diner én een malse optie voor alle liefhebbers van kip(pen). Serveer ze met winterse groenten of een toast voor een ultiem feestrecept!
30 minutes
4 servings
-
Vegan kerst-voorafje met Rul Gehackt
Feestelijck om te delen: deze vegan hapjes met Rul Gehackt. De perfecte hack voor wie met kerst graag een malse indruk maakt. Makkelijk te bereiden en een feest voor iedere vleesliefhebber!
30 minutes
10 servings
-
Spaanse vegan Kipstoof
Met dit recept voor Spaanse vegan Kipstoof zet je vliegensvlug een kruidige klassieker op tafel. Laat onze Kipstuckjes even sudderen in bouillon en je hebt een stoof als nooit tevoren. Muy bien!
30 minutes
4 servings
-
Vegan winterse kip salade
Zie hier: een warm nest in de vorm van een salade. De winterse groenten en malse bite van de vegan Kiptevree Filet maken 't de perfecte combinatie met het koude seizoen. Even aftoppen met frisse granaatappelpitjes en je hebt een hoogvlieger onder de salades.
5 minutes
4 servings
-
Vegan Pluimfeest Burger met gebakken aardappelen en sperziebonen
Perfeckt als lunch of als hoofdmaaltijd: gebakken aardappelen, sperzieboontjes en goudbruine vegan Pluimfeest Burgers. Een groot pluimfeest voor alle kip(pen)liefhebbers!
40 minutes
4 servings
SLAGERSCOMMUNITY
HACKS VAN THUISKOKS
Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.
