Vegan caesarsalade met Pluimfeest Burgers

Vegan caesarsalade met Pluimfeest Burgers

Vol met groenten en gelucksvogels: deze vegan caesarsalade met Pluimfeest Burgers. De goudbruine burgers zijn een krokante aanwinst tussen de kakelverse groenten en daarmee vliegt dit gerecht regelrecht naar de top van je favoriete vegan recepten.

20 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 300 gram romaine sla
  • 6 el Vegan Hellmann's mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • 1/2 citroen geperst
  • 150 gram vegan Parmezaanse kaas
  • 2 el olijfolie
  • 1 ciabattabrood
  • 2 vegan Pluimfeest Burgers
  • 100 gram radijs in plakjes gesneden
  • 10 gram peterselie
  • zeezout en peper naar smaak

Bereiden

  1. Snijd de sla in reepjes en was in een vergiet onder koud stromend water.

  2. Meng de mayonaise, mosterd, het citroensap en de helft van de Parmezaanse kaas met een staafmixer tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snijd de ciabatta in kleine blokjes, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak het brood goudbruin.

  4. Laat het brood afkoelen op een bord en bak de Pluimfeest Burgers in de koekenpan volgens de instructies op de verpakking.

  5. Snijd de burgers in reepjes. Meng de dressing in een kom met de sla en de schijfjes radijs.

  6. Maak de salade af met de ciabatta croutons, krokante Pluimfeest Burgerreepjes, de rest van de Parmezaanse kaas en de peterselie.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel