Spicy Zoete Aardappeldip

Spicy Zoete Aardappeldip

Waar een grill is, is deze aardappeldip. Een zoet-pittige voltreffer voor gegrilde Kipstuckjesspiesjes of Little Willies.

50 minuten 

6 porties

Ingrediënten

  • 3 stuks zoete aardappel
  • 4 el Sriracha hot chili saus
  • 1 tl komijn gemalen
  • zeezout en peper naar smaak
  • 2 el olijfolie
  • 10 gram pompoenpitten
  • 1 el vijfkruidenpoeder
  • 1 el peterselie fijngehakt

Bereiden

  1. Pof de zoete aardappels in de oven of BBQ tot het vruchtvlees zacht is geworden.

  2. Lepel het vruchtvlees uit de schil, meng met de sriracha en komijn en breng op smaacks met komijn, zout en versgemalen zwarte peper.

  3. Verhit een koekenpan en rooster de pompoenpitten in olijfolie tot ze goudbruin zijn.

  4. Haal de pan van het vuur en meng de BBQ kruiden door de pitten.

  5. Doe de zoete aardappel creme in een kom en garneer met de geroosterde pompoenpitten en fijngehakte peterselie.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel