Spaghetti Bolognese

Vegan

Spaghetti Bolognese

met vegan Rul Gehackt

Maak kennis met de vernieuwde versie van de ultieme klassieker onder de pasta's: vegetarische spaghetti bolognese. Het vegan Rul Gehackt van De Vegetarische Slager is de perfeckte partner in crime om om deze vlezige traditie mee te hacken. Bon appétit!

30 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 doosje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 150 g kerstomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 blik tomatenblokjes in blik à 400 g
  • 1 el gedroogde oregano
  • 150 g (volkoren) spaghetti
  • peper
  • zout
  • 1 takje basilicum (optioneel)
  • 2 el edelgistvlokken

Bereiden

  1. Pel en snipper de ui, pel de knoflook. Maak de rode peper schoon. Verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de kerstomaatjes.

  2. Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven uit, voeg de rode peper toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, 400 ml warm water en de oregano toe en laat alles 3 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Schep het Rul Gehackt en de cherrytomaatjes door de saus.

  4. Garneer de spaghetti bolognese met blaadjes basilicum en strooi de edelgistvlokken erover. Eet smakelijck!

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel