Pasta aglio olio met Gehacktballetjes in Tomatensaus

Pasta aglio olio met Gehacktballetjes in Tomatensaus
Bereidingstijd: 20 minuten.
Voor 4 personen.

Ingrediënten:
1 zak vegetarische Gehacktballetjes in Tomatensaus (Unox)
400 gr spaghetti
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 bos peterselie
1 limoen
peper en zout
goede extra vergine olijfolie
olie om in te bakken

Bereidingswijze:
Kook de spaghetti in ruim water met  zout. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper zo fijn mogelijk. Hak de peterselie en pers de knoflook. Fruit de knoflook met de rode peper in 4 eetlepels olie tot de knoflook licht verkleurt.

Verwarm de vegetarische Gehacktballetjes in de saus zoals aangegeven op de verpakking.

Giet de spaghetti af en voeg  met een beetje kooknat toe aan de knoflook-peper olie. Breng de pasta op smaak met peper en zout en roer de gehakte peterselie er door. Schep de spaghetti in een mooie schaal en rasp er wat van de schil van de limoen over. Besprenkel het geheel met limoensap naar smaak en druppel er nog wat olijfolie over.

Serveer de pasta met de Gehacktballetjes.

Lecker om te eten met een frisse salade!
0
Winkelmandje
Uw winkelmandje is leeg.