Rode Thai Curry met Kipstuckjes

Rode Thai Curry met Kipstuckjes
voor 4 personen

Ingrediënten:
2 x 160 gr Kipstuckjes
200 gram bospeen, geschild en in plakjes
200 gram shiitake, zonder steel in plakken
2 rode ui in halve ringen
3 bosui, in ringen
Half bakje cherrytomaatjes
2 el (koolzaad)olie
Peper en zout naar smaak

Ingrediënten saus:
1-2 el vegetarische curry pasta 
4 dl kokosmelk
1 el bouillon poeder
1 stengel sereh (geplet met een groot mes of pan)
1 el (koolzaad)olie

Bereidingswijze:
Verhit de (koolzaad)olie in een pan en fruit de currypasta 5 min in de olie. Hou goed in beweging en zorg dat het niet aanbakt. Voeg de kokosmelk en de rest toe en laat dit 10 min doorkoken. Verhit nu een wok met 2 el (koolzaad)olie. Bak als de pan goed heet is de Kipstuckjes, bospeen, shiitake en de rode ui kort op hoog vuur. Wanneer het allemaal begint te kleuren, bosui toevoegen en de doormidden gesneden cherrytomaatjes. Als alles gebakken is op smaak maken met peper en zout. Schenk de currysaus bij de wok en laat nog even een minuutje doorwarmen. Lekker met Jasmijn rijst.




0
Winkelmandje
Uw winkelmandje is leeg.