Schnitzel met Ovengroenten

Vegetarische

Schnitzel met Ovengroenten

met vegetarische Auf Wieder Schnitzel

Treck in schnitzel met ovengroenten? Ga voor goud met de Auf Wieder Schnitzel van De Vegetarische Slager! Dit traditionele schnitzel-recept is om je vingers bij af te likken. Bon appétit!

50 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 bakje De Vegetarische Slager Auf Wieder Schnitzel à 180 g
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rode puntpaprika's
  • 350 g diepgevroren aardappelpartjes (of koelvers)
  • peper
  • zout
  • 4 el olie
  • Extra nodig: braadslede of bakplaat bekleed met bakpapier

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor tot 220 °C.

  2. Pel intussen de uien en snijd ze in parten. Pel en snipper de knoflook. Was de paprika’s, snijd ze in ringen van 1 cm breed en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.

  3. Meng de ui met de knoflook, de paprika, de aardappelpartjes en 2 eetlepels olie. Verdeel ze over de bodem van de braadslede of over de beklede bakplaat en bestrooi alles met peper en zout naar smaak. Rooster de groenten ± 20 minuten. Verhoog de temperatuur naar 250 °C en rooster de groenten in nog ± 10 minuten lichtbruin en gaar.

  4. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Auf Wieder Schnitzels, op een halfhoog vuur, aan beide kanten goudbruin.

  5. Controleer of de groenten gaar zijn. Neem ze uit de oven en bestrooi ze met de peterselie. Leg de Schnitzels erop en serveer direct.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel