Pasta ovenschotel met vegan Kipstuckjes

Pasta ovenschotel met vegan Kipstuckjes

Van hartigste aanbevolen voor iedereen die kraait naar vegan Kipstuckjes, pompoen en pasta; deze ovenschotel heeft het hele pakket. Serveer het met een frisse salade en jouw menu is compleet. Ovenheerlijck, zo gepiept!

45 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 200 gr pompoenblokjes
  • 1 tl venkelzaad
  • 1 tl oregano
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 160 gr De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 200 gr cherrytomaten
  • 200 gr baby spinazie
  • 1 citroenschil
  • 300 gr penne pasta
  • 200 gr vegan roomkaas
  • 100 gr vegan kaas
  • 50 gr geroosterde hazelnoten fijngehakt
  • 50 gr pistachenoten fijngehakt
  • zout en peper

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en bak de pompoenblokjes, venkelzaad, oregano en knoflook 5 minuten samen.

  3. Voeg de vegan Kipstuckjes en cherrytomaatjes toe en bak nog 5 minuten; breng op smaak met zout en peper.

  4. Haal de pan van het vuur en voeg babyspinazie, citroenschil, gekookte pasta en vegan roomkaas hieraan toe; roer dit goed door elkaar.

  5. Verdeel de pasta in een grote ovenschaal en top het af met vegan kaas en de noten.

  6. Bak de pasta 25 minuten in het midden van de oven en serveer de ovenschotel met een frisse salade.

(Als je geen vegan kaas gebruikt, is dit recept niet meer vegan)

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel