Naan focaccia met vegan Rul Gehackt en muhammara

Vegan

Naan focaccia met vegan Rul Gehackt en muhammara

Ook lecker met hummus!

Om te delen of juist niet: deze focaccia’s van naanbrood, afgetopt met muhammara, vegan Rul Gehackt en granaatappelpitjes. Een voltreffer voor een leckere lunch of geslaagde borrelplanck. Geniet!

30 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 450 gr gegrilde paprika's in pot
  • 1 tl komijnpoeder
  • 0,5 tl kaneel
  • 1 teentje knoflook
  • 2 naanbroden
  • 1 pakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt
  • 1 tl olijfolie
  • 100 gr granaatappelpitjes
  • 50 gr walnoten
  • 30 gr waterkers
  • 50 gr kokos yoghurt

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Laat de geroosterde paprika’s uitlekken en meng ze in een blender met de komijnpoeder, knoflook en kaneel tot een gladde saus.

  3. Bestrijk de naanbroden met de paprikasaus en verdeel het vegan Rul Gehackt over de broden.

  4. Leg de naanbroden op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Bak ze in de oven voor 15 minuten.

  5. Top de naanbroden af met de granaatappelpitten, walnoten, waterkers en kokosyoghurt.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel