Louisiana bofkipburger

Vegan BBQ

Louisiana bofkipburger

met Vegan Bofkipburger

Met deze Louisiana bofkipburger zetten we je grill in vuur en vlam! Een klassieke smaackcombo uit de deep south van de USA, the vegetarian butcher style.

40 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 2 bakjes De Vegetarische Slager Bofkipburger à 160 g
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 2 el zonnebloemolie

Wortel-bleekselderijsalade

  • 100 g wortel, julienne (kleine reepjes)
  • 100 g bleekselderij, julienne
  • 1 lente-ui, julienne
  • 1 el Hellmann's (Vegan) mayonaise
  • 1 el appelcider azijn

Blue cheese topping

  • 100 g (vegan) blauwe kaas
  • 6 el (Vegan) mayonaise
  • 1 el bieslook, in ringetjes

Hot sauce glaze

  • 30 g (vegan) boter
  • 5 el tabasco
  • 4 el tomatenketchup

Bereiden

  1. Bereid een BBQ of grill voor op direct grillen en verhit deze tot een temperatuur van 200 °C.

  2. Meng voor de wortel-bleekselderijsalade de ingrediënten en breng op smaack met zout en peper. Verkruimel voor de blue cheese topping de blauwaderkaas. Meng deze met de mayonaise en bieslook. Breng op smaack met zout en peper.

  3. Doe alle ingrediënten voor de hot sauce glaze in een pannetje en laat op de hoek van de BBQ smelten. Roer goed. Bestrijk de Bofkipburgers aan beide kanten met olie en bestrooi met zout en peper.

  4. Gril de Bofkipburgers kort (± 1,5 minuut) en draai om. Bestrijk de burgers royaal met glaze en gril nog ± 1,5 minuut. Draai de Bofkipburgers om, bestrijk ook deze kant met glaze en gril nog een minuut tot de burger volledig warm is.

  5. Snijd de broodjes open en toast kort op de grill. Beleg met salade, de burgers en de topping.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel