Krokante vegan Pluimfeest Burgers met koolsla

Krokante vegan Pluimfeest Burgers met koolsla

Een groot pluimfeest, zo’n recept voor krokante vegan Pluimfeest Burgers met koolsla. Met een eigengemaakte whiskeysaus voelt iedere BBQ-liefhebber zich thuis op dit feest zonder beest.

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 100 gram groene kool
  • 100 gram rode kool
  • 1 wortel geraspt
  • 7 el vegan Hellmann's mayonaise
  • 2 el appelcider azijn
  • 1 el Dijon mosterd
  • zeezout en peper naar smaak
  • 1 el ketchup
  • 1 el whisky
  • 4 vegan Pluimfeest Burgers
  • 1 el olijfolie
  • 4 kaiserbroodje
  • 4 slablaadjes
  • 30 gram tuinkers

Bereiden

  1. Verhit de BBQ.

  2. Meng de kool, wortel, mayonaise, azijn en mosterd door elkaar en breng de koolsla op smaak met peper en zout.

  3. Voor het maken van de whiskeymayonaise mix je de vegan mayonaise, ketchup en Whiskey in een kleine kom.

  4. Om de vegan Pluimfeest Burgers te bereiden, besprenkel je de burgers met wat olijfolie en bak je ze op de grill volgens de instructies op de verpakking. Rooster de laatste minuten de kaiserbroodjes/burgerbroodjes op de BBQ.

  5. Verdeel de onderkant van de broodjes met whiskeysaus, gevolgd door de slablaadjes, vegan Pluimfeest Burgers en koolsla. Garneer met tuinkers en serveer direct.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel