Gyros Wrap met Tzaziki

Vegan

Gyros Wrap met Tzaziki

met Vegan Kip-Shoarma

De Vegan Accept Gyros van De Vegetarische Slager speelt graag een smaackvolle hoofdrol in diner, lunch of snackmoment. Zoals in deze gyros wrap met tzaziki, die binnen een half uur kan worden bereid. Want waar een wil is, is een wrap.

25 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 bakje De Vegetarische Slager Kip-Shoarma à 160 g
  • 1 teentje knoflook
  • 1 komkommer
  • ¼ krop ijsbergsla
  • 250 g cherrytomaten
  • 75 g zwarte olijven zonder pit (bijvoorbeeld Kalamata olijven)
  • 200 ml amandelyoghurt
  • peper
  • 3½ el olijfolie
  • 4 (volkoren) tortillawraps

Bereiden

  1. Pel de knoflook. Snijd ¼ van de komkommer, schraap de zaadjes eruit en rasp het vruchtvlees grof. Was de rest van de komkommer en snijd in dunne halve plakjes. Was en snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Was en halveer de tomaten. Halveer de olijven.

  2. Pers de knoflook boven de amandelyoghurt uit en schep het met de geraspte komkommer en peper naar smaak door elkaar.

  3. Verhit 1½ el van de olie en bak de Kip Shoarma al omscheppend bruin en knapperig.

  4. Schep de ijsbergsla, met de tomaat, de olijven, de komkommerplakjes en de rest van de olie en peper en zout naar smaak door elkaar.

  5. Verwarm de tortillawraps volgens de bereidingsswijze op de verpakking. Serveer de wraps met de gebakken Kip Shoarma, de salade en de tzatiki. Eet smakelijck!

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel