Gerookte vegetarische Little Willies met Griekse tzatziki | Unilever [The Vegetarian Butcher]
Gerookte vegetarische Little Willies met Griekse tzatziki

Gerookte vegetarische Little Willies met Griekse tzatziki

Geen barbecue zonder worstjes. En met dit recept voor gerookte vegetarische Little Willies hoeft dat ook niet. Vlezig als vanouds en heerlijck met eigengemaakte tzatziki, zodat geen BBQ-traditie in rook op hoeft te gaan.

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 300 gram kokosyoghurt
  • 10 gram dille fijngehakt
  • 10 gram peterselie fijngehakt
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 biologische citroen
  • 200 gram snackkomkommers in plakjes gesneden
  • snufje zout en peper
  • 320 gram De Vegetarische Slager Little Willies
  • 2 el olijfolie
  • 8 pitabroodjes
  • 12 metalen spiezen

Bereiden

  1. Verhit de BBQ.

  2. Meng de Griekse yoghurt met de fijngehakte kruiden en knoflook. Rasp de schil van de citroen, halveer deze en pers het sap uit de ene helft. Snijd de andere helft in partjes.

  3. Voeg de citroenschil en het -sap toe aan de tzatziki en breng op smaak met een snufje zout en peper.

  4. Besprenkel de vegetarische Little Willies met wat olijfolie en rijg ze aan de spiesjes.

  5. Gril de spiesjes op de barbecue volgens de instructies op de verpakking en draai ze regelmatig om. Rooster tegelijkertijd de pitabroodjes op de grill.

  6. Serveer dit recept met partjes citroen, pitabroodjes en tzatziki.

 

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel