Farah's Auf Wieder Schnitzel bowl

Vegetarische

Farah's Auf Wieder Schnitzel bowl

met Vegetarische Auf Wieder Schnitzel

Liefde voor deze kom, die gevuld wordt met alleen de leckerste ingrediënten. De perfecte mix van knapperig en mals, en nog gauw klaar ook! Dit recept is ingestuurd door Vegetarische Slager-fan Farah.

20 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 150 gram sushi rijst
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Auf Wieder Schnitzel 180 gram (2 stuks)
  • 1/2 komkommer
  • 1 bosje radijs
  • 100 gram wakame zeewier
  • 100 gram edamame boontjes (in peul)
  • furikake naar smaak (vegan te verkrijgen in de Aziatische toko)
  • 10 gram geroosterd sesamzaad
  • 1 el wasabi mayonaise
  • 2 el balsamico azijn di Modena
  • 1 el honing
  • zout & peper
  • Optioneel Sriracha hot chili saus
  • Optioneel vegan vissaus (te halen bij de Aziatische Toko)

Bereiden

  1. Kook de sushirijst en bak de Auf Wieder Schnitzels volgens de beschrijving op de verpakking.

  2. Verwarm olie op laag vuur in een koekenpan of wok en verwarm hierin de edamame boontjes, zo’n 4 minuten en voeg zout en peper toe naar smaak. Als je een stoommandje hebt, kun je ze hierin bereiden.

  3. Schaaf de komkommer en radijs in dunne plakjes en verdeel over twee kommetjes. Maak een marinade van de balsamico-azijn, honing en voeg 1 el water toe. Voeg eventueel zout en peper toe. Giet dit over de twee kommetjes en laat minimaal 5 minuten intrekken.

  4. Snijd de Auf Wieder Schnitzels en verdeel alles over twee bowls. De marinade druppel je over de schnitzels, en vergeet de sesamzaadjes niet te strooien. Geniet van deze heerlijcke bowl!

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel