De ultieme Ereburger

De ultieme Ereburger

Een echte sappige vegan burger is goud én een podium waard. Maak er dus een ‘build your own burger’ van en stal de Ereburgers, tomaatjes, vegan kaas en sauzen op tafel uit zodat iedere tafelgast zelf aan de slag kan gaan. Een ultiem feest, zonder beest!

18 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 2 pakjes De Vegetarische Slager vegan Ereburger
  • 1 tomaat
  • 4 bladeren kropsla
  • 4 plakken vegan kaas
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 8 plakken augurk
  • 4 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 1 tl tabasco

Bereiden

  1. Maak de Ereburgersaus door de (vegan) mayonaise, ketchup, tabasco en wat augurkensap te mengen. Zet apart.

  2. Bereid de Ereburgers volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Leg ondertussen een plakje (vegan) kaas op de Ereburger, doe een scheutje water in de pan (zo smelt de kaas beter) en doe de deksel op de pan. Bak de burger totdat de kaas goed gesmolten is.

  3. Snijd de tomaat in plakken en de broodjes doormidden. Besmeer elke onderkant met de Ereburgersaus. Leg de tomaat erop, gevolgd door de sla, burger en augurk.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel