Broodje shoarma

Vegan

Broodje shoarma

met vegan Kip-Shoarma

Een mals vegan broodje shoarma met goed karma: je hoeft er niet lang meer op te broeden. Met de Vegan Kip-Shoarma van De Vegetarische Slager staat dit gerechtje binnen no-time op tafel. Niet te versmaden zo lécker!

20 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 doosje De Vegetarische Slager Kip-Shoarma à 160 g
  • 1 kleine rode ui
  • 1 kleine komkommer
  • 2 el kokosyoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el vegan mayonaise
  • 1 el fijngeknipte muntblaadjes
  • peper
  • zout
  • 2 el olijfolie
  • 4 pita broodjes
  • 50 g rucola

Bereiden

  1. Pel en snijd de ui in dunne halve ringen. Was en snijd de komkommer in dunne plakjes. Pel de knoflook en pers hem boven de yoghurt uit. Voeg de mayonaise, de munt en peper en zout naar smaak toe en roer tot een sausje.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de Vegan Kip-Shoarmareepjes al omscheppend knapperig en bruin.

  3. Verwarm de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd ze open en vul ze met rucola, plakjes komkommer, rode ui en de gebakken Vegan Kip-Shoarma.

  4. Serveer de shoarma broodjes met het sausje en een lekkere salade (zie tip).

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel