Broodje Hotdog Deluxe

Vegan

Broodje Hotdog Deluxe

met Vegan Roockworst

De ultieme invulling aan een broodje hotdog deluxe? Dat is de vegan Roockworst van De Vegetarische Slager, afgetopt met zuurkool, zoetzure augurk, ketchup en gebakken uitjes. Een voltreffer! Daar knapt elk hotdogbroodje van op.

20 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 doosje De Vegetarische Slager Roockworst à 150 g (2 stuks)
  • 150 g zuurkool
  • 2 augurkjes
  • 2 hotdog broodjes
  • 2 - 3 el ketchup
  • 2 - 3 el mosterd (spuitfles)
  • 1.5 el gebakken uitjes

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor tot 140 °C. Haal de roockworsten uit de plastic verpakking. Verwarm de 13-15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in kleine blokjes.

  3. Snijd de hotdog broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool erover. Leg de roockworst er op.

  4. Maak de hotdog af met de gebakken uitjes, augurk, ketchup en mosterd.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel