Boterham vegan Kroket met sla

Boterham vegan Kroket met sla

De ultieme invulling aan een casinoboterham? Dat is de vegan Kroket met een lik mosterd en wat knapperige sla. Deze variant op de lunchklassieker is met een honing-mosterddressing wat het geheel een heerlijk zoetzuurtje geeft.

10 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • sla naar keuze
  • 1/4 citroensap
  • 2 pakjes De Vegetarische Slager vegan Kroket
  • 4 witte casino boterhammen
  • 5 tl grove mosterd
  • 1/2 tl suiker
  • 3 el olijfolie

Bereiden

  1. Verwarm frituurolie tot 180 °C. Frituur de kroketten 6 tot 7 minuten. Geen frituurpan? Gebruik een grote pan om deze vegan Kroketten goudbruin in te bakken.

  2. Rooster ondertussen de boterhammen.

  3. Meng 1 tl mosterd met het citroensap en breng op smaak met zout en peper. Druppel de olijfolie er langzaam bij terwijl je klopt met een garde.

  4. Haal de bladeren van de sla en besprenkel ze met de dressing.

  5. Beleg elke boterham met 1 kroket, leg de sla ernaast op het bord en serveer met mosterd.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel