Bananen-havermoutpannenkoekjes met vegan Geroockte Speckjes

Bananen-havermoutpannenkoekjes met vegan Geroockte Speckjes

Met een goede roocksmaak geven de krokant gebakken vegan Geroockte Speckjes een knapperige twist aan je bananen-havermoutpannenkoekjes. Gegarandeerd een specktakelstuck voor bij het ontbijt.

25 minuten 

4 porties

Ingrediënten

  • 125 gr De Vegetarische Slager Geroockte Speckjes
  • 1 rijpe banaan
  • 150 ml plantaardige melk
  • 1 tl bakpoeder
  • 140 gr havermout
  • 1 el kristalsuiker
  • 3 el kokosolie om in te bakken
  • ahornsiroop om te serveren
  • 4 el sojayoghurt om te serveren

Bereiden

  1. Doe de havermout met de plantaardige melk in een kom en laat staan terwijl je de Geroockte Speckjes bakt. Zo wordt de havermout iets zachter.

  2. Verhit een klein beetje kokosolie in een koekenpan en bak hierin de Geroockte Speckjes in 5 minuten krokant. Haal ze uit de pan en zet apart.

  3. Prak de banaan en meng met de bakpoeder. Meng dit vervolgens door het havermoutmengsel.

  4. Verhit kokosolie op halfhoog vuur in de koekenpan waar je ook de Geroockte Speckjes in hebt gebakken. Schep hierin kleine pannenkoekjes van het beslag. Bak 2-3 minuten per kant.

  5. Stapel de pannenkoeken op elkaar. Serveer met de Geroockte Speckjes, ahornsiroop en een dot sojayoghurt.

 
         

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel