Balletjes in Tomatensaus

Vegetarische

Balletjes in Tomatensaus

met Vegetarische Gehacktballetjes

Zin in een lecker recept voor balletjes in tomatensaus? Zoek dan niet verder, want deze Vegetarische Gehackballetjes in tomatensaus smaken overheerlijck en staan binnen 30 minuten op tafel. Serveer ze met brood, rijst of aardappelen uit de oven. Met een groene salade erbij is je menu helemaal compleet.

30 minuten 

2 porties

Ingrediënten

  • 1 bakje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g (10 stuks)
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 1.5 tl olijfolie
  • 400 ml passata
  • 0.5 el gedroogde oregano
  • 2 el gesnipperde verse platte peterselie
  • 1 klein stokbrood

Bereiden

  1. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Verhit de olijfolie in een kleine braadpan en fruit de sjalot en de knoflook ± 5 minuten op een halfhoog vuur.

  2. Schenk de passata erbij en voeg de oregano toe. Breng alles aan de kook en laat de saus ± 10 minuten op een laag vuur iets koken. Voeg de vegetarische balletjes toe en laat ze in de saus in ± 5 minuten door en door warm worden.

  3. Bestrooi de balletjes en de saus met het in sneetjes gesneden stokbrood en een groene salade naar keuze.

 
         

AddThis is disabled because of cookie consent

RECEPTEN

MiSCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

SLAGERSCOMMUNITY

HACKS VAN THUISKOKS

Deel je beste hackwerk! Laat ons weten wat je hebt gekookt en gebruik #devegetarischeslager bij je leckerste plaatjes op Instagram.

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel